2 PASS OM DAGEN

Feb 9, 2012 @ 12:53

Hej mina vänner!

 

Som ni säkert redan har läst så har jag börjat jobba efter 3 års studier. Jag visste inte riktigt vad det innbar för träningen, skulle jag orka? Skulle jag prioritera annat?

 

Jag kan säga så här, så jag kör två pass om dagen ( inte alla dagar i veckan men några) Och jag har aldrig känt något så lustfyllt. 

När jag vaknar ser jag fasligt mycket fram emot lunchen då jag får träna, och här slutar inte dagen utan jag får chansen att ha lika roligt igen bara några timmar senare.  

 

Bara på några dagar av extra cardio, mycket mage och mer strecht känner jag mig tighare magen börjar komma fram och om jag känner mig mjuk i kroppen! Men det absolut roligaste av allt är att min kondition är på väg tillbaka! 

 

Någon ville se lite inspiration som jag blev inspirerad av. Allt har inte allt men alla har något. Här kommer något... 

 

Vad tycker ni?!  

Comments (2)
S Jag saknar din blogg som den var förut, saknar när du uppdaterade ofta, dina träningstips och all inspiration. Haha låter som en kärleksförklaring men jag har alltid älskat din blogg :-D2012-02-10 15:34
BODYLICIOUS S- Vad gullig du är! Jag har så lite tid och så lite inspiration att ge, trotts att träningen går bra... Men du, jag kör ett uppryck så får du väll återkomma inom någon vecka och ge mig feedback :) Mycket kärlek till dig2012-02-10 16:46
OPTIONS