OM SANNINGEN SKALL FRAM

Jag vet inte om alla kan relatera till det här men säkerligen är det några. Många är första " gångs" grymmare med det menar jag att dom är på väg att nå sin första form  Någon gång kommer du nå den ultimata formen som du sen kommer sakta men säkert glida ifrån, av lika anledningar. 

Jag började själv styrketräna på 80% nivå hösten 2009.. för att sedan träna på 110% från våren 1010… jag pluggade och bodde i Västerås, jag hade min bästa vän Sandra som pluggade med mig, vi umgicks inte med några andra. Dagarna var strikta och fick aldrig ändras. Varje morgon ringde klockan 07.00 för frukost, jag hade exakt en timme på mig att smälta maten gå förbi Ica och köpa en Redbull ( körde de istället för prw) för att sedan 08.00 vara på gymmet as taggar för ett pass.

Ingen dag slog fel, alltid lika taggad, alltid lika mätt, alltid lika utvilad… varje dag en hel termin. Efter gymmet gick vi alltid förbi Ica på väg upp till skolan för att köpa en Gainomax banan och mandlar…. lektionerna började oftast 10.00 och någonstans mellan 12.00 och 13.00 var de lunch. Jag minns att jag åt så mkt mat att vi alltid satt en timme ( då hör jag ändå till dom som slänger i sig maten på 1min)  därefter bor det hem för att äta mellanmål nr 2…   för att sedan powernapa äta middag plugga och ligga i sängen klockan 23.00.

När jag tänker tillbaka på hur duktig jag var, så kan jag knappt tro det själv… Var det där jag? Va?  Jag hade Sandra, Rutin och Fokus . Det var bara vi och träningen. Jag är så jäkla stolt över mig själv, jag åt perfekt varje dag, tränade perfekt varje dag, använde mig inte utav några kosttillskott utan gick fri. Allt gjordes perfekt och jag fick verkligen utdelning.

Bild tagen i slutet av sommaren

På ett halvår fick jag min drömkropp, som än i dag är det . Kroppen jag fick till sommaren var perfekt, kanske kunde haft lite större ben, lite större armar.. men sen är jag nöjd. Under hela min period hade jg perfekt fett procent... Jag minns att i slutet ca 2 månad innan bilden togs, började jag få för bra överkropp.. till och med Sandra började känna att det blev för mkt.. jag fix så sjuka resultat! Så jäkla synd att jag inte hade min iphone!

Sommaren kom och och jag  flyttade tillbaka till Sthlm, åkte på semester, började jobba och alla rutiner föll…  Trotts det såg jag mer eller mindre lika dan ut juni som sep..  Hösten kom och jag flyttade hem till Sthlm bodde hemma och hos Sid, jobbade startade min blogg… fick jätte mkt i skolan, pendlade var och varannan dag mellan Sid och hemma..  Jag fick svårt att få någon rutin på maten och på träningen, och träningstillfällerna blev lidande likaså maten…   Denna vår blev inte lättare, jag börjar året med en massa privata motgångar … som fortsätter ända fram till april. Jag provade flera olika varianter av " dieter" . *Inget föll mig i smaken. Jag tycktes inte hitta magin, receptet som skulle få mig tillbaka.

Bild tagen i oktober

För två veckor sedan skakade jag hand med min vän Sandra, vi är så jävla trött less på det här! Vad fan håller vi på med? Varför skall jag lägga tid på att fundera över någon diet när jag har en som gav mig min drömkropp!?
Sedan två veckor tillbaka går jag upp klockan 09:00 och är på gymmet 10.10. Ända sedan ag började har jag inte brytt rutinen en enda gång. Nu är jag på väg mot samma from som jag hade för ett år sedan. Jag ska dit, jag vill och jag vet precis hur jag ska göra. 

Det jag har lärt mig utav detta året är att jag enbart fungerar med rutin, att jag bor på olika platser gör det ännu svårare så numera sover jag alltid hemma dom dagarna jag tränar. Det känns så förjävligt surt att ha haft en så bra och starkt kropp som jag hade, och inte vara där idag. Riktigt pissigt. Jag är faktiskt skit besviken över mig själv! Å andra sidan så får jag vara glad, jag vet receptet för den kroppen, vore värre att vilja sträva efter något som man inte vet receptet för.

Bestäm er, få något att fungera!

När ni väl har det, ändra inget!

 

bild tagen i Juli

Comments (5)
Elleklockren beskrivning av min situation; skola, två boenden, pojkvän och en massa måsten men som du säger, man måste också bestämma sig och sätta upp en plan och inte bryta den, utan den får vara prio ett och allt annat får anpassa sig runt den tack! :D nu blev jag taggad på att sätta mig själv i första hand igen och på riktigt komma tillbaka till formen jag hade för 1 år sedan!!2011-04-30 14:19
SabiJag vet inte om det bara är jag men jag tycker alltid du ser exakt likadan ut på alla bilder. Alltid fin men jag ser ingen skillnad, kanske är bilderna vad vet jag2011-04-30 15:10
BODYLICIOUS Elle - Ett stort lycka till! Hoppas du får massa kraft och kicka i gång på nytt!!! Nu gjorde DU mig taggad! haha :=) Sabi - Jag tar det som en BIG komplimang eftersom jag inte tränat ordentligt på 4 månader... och ser lika dan ut som förra året . TACK!!! Dock är det inte sanning, hade gärna önskat! Själv grejen är väll den att jag aldrig vägt mer än jag gör idag eller varit otränad, så det blir inga jätte stora kontraster! 2011-05-01 13:11
ErikaMan ser att du är lite hårdare på bilderna från sommaren. Självklart har du en skitsnygg kropp oavsett, men jag vet att man blir petig på detaljer som andra kanske inte lägger märke till.2011-05-01 15:44
SabiJa det var meningen som en komplimang :) Som sagt tycker jag alltid du är fin.2011-05-02 09:52

God eftermiddag alla härliga läsare!!!

 

Guuud så skönt väder det var, gassande sol på min baksida hur underbart som helst, kan reda känna att jag fått lite färg :) Längtar tills morgon då jag får mina soltabletter yes

Jordgubbar är muummms yes

bränna är också mums yes

 

Gymmet gick hur bra som helst, fick gaaaalet pump i armarna! Helt CRAZY! Körde 3 droppset på skivstångscurlen och satan i gatan, fröken jessica kommer ha träningsvärk morgon! 

Nu äter jag min LUNCH nr 2! 

200g lax och 2ägg! Som hittat devil

 

Ajuste var på Sats och pratade en massör, är jätte stel i baksidan...verkligen as stel...nej asså ni förstår inte, ingen förstår! Han blev lite chockad över om det ens går att vara så stel som mig...haha Så nu har jag fått 4 stretch övningar jag ska göra 3-4gg/dagen gör baksida lår!  Vill verkligen kunna köra benpress och knäböj utan att känna att min stelhet är i vägen, så vi får se hur detta utvecklas! Hoppas på grym förbättring inom 2veckor! 

Nu ska jag iväg till jobbet en sväng, sen ska jag hem och plugga gaaalet! 

puss heart

Comments (3)
Åsans träning,kostochtankar...Jag tror jag förstår, för jag är stel på det sättet att det blir löjligt, borde kanske också få hjälp med rörligheten. Du får gärna berätta vilka övningar du fick.2011-04-28 15:57
Cam -JagskaditjagvillVälkommen till min värld. Om man googlar stel baksida så kommer det upp en bild på mig....... 2011-04-28 21:31
Cam -JagskaditjagvillJA! :D2011-04-29 06:58

VIIILKEN UNDERBAR DAG!

Vaknade utav att solens strålar smekte min hy..haha eller inte ( att inte dra ner för fönster och låta morgonljuset väcka en är en bra väckarklocka dock, )

Hej Solen Hej Brännan

Blev tvungen att lägga mitt armpass till lite senare idag eftersom jag ska på detta detta;  

Ska 

 

VI HÖRS EFTER PASSET OCH MASSAGEN!  

Ha alla en faantastisk dag tills dess! 

Comments (1)
lovelyliller.comåååh massage <3 nydelig kropp på bildet!2011-04-28 13:16

GOD MORGON 

Först och fräst TACK för alla som tog sig tiden att hjälpa mig att bestämma klänning! Man ger och man tar, nu ger jag er! Ang, klänningarna så kommer jag behålla båda.. bara för att jag inte kan bestämma mig, jag blev inte klokare på er.. aha :=) antar att någon utav dom bara kommer hänga var i garderoben, men då har jag iallfall försökt.. :=)

 

Jag kommer att presentera ca 3 olika träningsprogram där rumpan står i fokus. Detta är del 1 utav dem. Jag har redan testkört detta prg med en vän, och måste säga att vi blev riktigt överraskade. Man blev inte alls trött varken under passet eller just under övningen... MEN i dom tre efter följande dagarna hade jag en brutal träningsvärk enbart i rumpan, ingen annanstans. Så THIS PRG REALLY WORKS

NU K&Ouml;R VI! 

 

Butt Blaster - Viktigt att tänka på är att hela tiden hålla höften rak, från start position kramar (spänner) du med hjälp utav ur bootey upp till stopp position. På så sätt får du ut maximalt utav varje press. Rörelsen skall vara långsam och ett ständigt kramade. Lek inte allan med vikterna utan det ska vara behagligt tungt men inte för påfrestande.

4* 20

 

Unilateral leg press - Ryggen, skuldror samt huvud skall vila against the pad. Här är det viktigt att pressa genom din häl, för att detta skall bli lättare att göra så placerar du foten relativt högt upp på din platta. Håll ditt knän i linje med din fot så att inte vikten pressar knät utåt. Liksom den butt blaster så skall även denna övning utföras lugnt och metodiskt, krama hela tiden rumla. Kontakt före vikt.  ( jag är så fruktansvärt stel som ni ser så jag fick inte upp det högre på plattan, vilket är illa,så gör inte så mig) 

4* 15 ( vardera ben)

 

Legpress on assisted pullup machine - Krama/spänn hela tiden din rumpa och känn att det är den som gör jobbet. Håll emot på vägen upp. &Auml;ven här är  viktigt att du trycker genom din häl under hela övningen. 

5*15 ( vardera ben)

 

 

Håll utkik för fler RUMP övningar i nästa del!  Jag var helt fucked in my ass efter detta rövpass prova ni! LYCKA TILL!  Nu ska jag iväg till gymmet!

Comments (4)
Vägen tillbaka!åhå, trevliga övningar! Väsbys gym? Tycks känna igen benpressen.. Haha ;)2011-04-27 11:00
Lönnfeta farsandeffarsinbulkFör guds skull kvinna, glöm inte bridges med vikter ;) finare pump i arslet går ej att få i min mening.2011-04-27 11:41
BODYLICIOUS annat -givetvis är det väsby! aeneme - nu tar vi det lite lugnt här... har flera delar kvar, var så säker på att din övning kommer! :=)2011-04-27 17:01
Lönnfeta farsandeffarsinbulkBra där Jessica :)2011-04-28 08:33
0 av 1
OPTIONS