I LOVE PINK 

 

Woho! Spana in mina nya tränings TIGHTS! Hur balla!? Dom är knall rosa, och tänkte matcha dem med ett as skönt naggelack från American Apparel i typ sammas sköna färg, samt knästrumpor i även dom samma färg. 

Man måste sätta lite färg på vardagen! 

 

Nu önskar jag mig bara mest utav allt denna lovely långsleeve från BETTER BODIES! 

 

Dags att hugga in på frullen, tog en så kallad " formbild" häromdagen. Är lite osäker på om man kan kalla det formbild eftersom jag medvetet tog det efter jumbo middag/helg. Idag ser den hela annorlunda ut. Men men lets go!

 

 

Om 3h är det time för första träningspasset följt av ett andra pass klockan 17:00! Ja ni hör ju, har börjat dubbla mina pass om dagen fram till 1 juli! Hejochhåvad det ska gå!

 

Ikväll har älsklingen bjudit mig Stå uppkomiker kväll med 3-rättersmiddag! heartHoppas jag garvar så jag dör!

Kriga på nu allihopa! 

 

THINK ABOUT WHY YOU STARTED

 

Adiioos

 

 

Följ mig i bilder på Instagram : Jessica_VS

 

Comments (2)
Sofie Sockret NilssonDe där tightsen ser ju helt loooovely ut! Vart kan man införskaffa ett par sådana? Är också helt nerkärad i rosa ;) Passar på och tackar för grym inspiration från din blogg :) You rock!2012-05-31 12:29
BODYLICIOUS Sofie - Dom är helt lovely! Köpte dom i Barcelona, så dem går tyvärr inte att hitta här :( Gör du! åh det gör jag med! Hoppas på att kunna köpa den rosa Better Bodies tröjan också :)2012-05-31 13:17

MEN PLEASE GIVE ME 

 

den här BIKINI är min imorgon!

 

 

Nu ska jag dra ner till gymmet och kötta sönder! 4 veckor kvar till semester! 

Comments (6)
SofiaerVart ifrån?? :)2012-05-29 23:34
AnnaLinneaJa, var hittar man den?! DISCOBH:n! :D 2012-05-30 08:26
SannaMSNYGG!2012-05-30 20:29
AnnaLinneaEfter lite forskning verkar det som att den kommer från Lindex!2012-05-30 21:59
BODYLICIOUS Helt rätt, bikinin är från Lindex :)2012-05-31 09:31
SofiaerOj, Bra jobbat Lindex! :)2012-06-01 00:14

VILKEN PANG PANG HELG! 

Den här helgn har bara flugit förbi, iallfall för mig!

I fredags körde jag Hanna, Sanna och jag en AW på Josefinas, det var så sjukt bra väder och så mycket folk! Kl 23 jag gick jag fortfarand ei linne.. hur underbart? Stort minus var att dom inte severade " röd" rose utan vit.. det smakde vitt vin men hette Rose. Riktigt minefuck. Men trevligt att springa på lite vänner! 

 

 

Efter om och men om vi skulle dra vidar ut så drog vi en snabbis till East, som var segt som satan i gatan och jag drog hem till min älskling. Charmade honom att stanna hemma och se film... istället för att dra ut. Som vanligt somnade jag långt innan filmen var i gång.. stackarn fick ligga och se själv.. Fick lite dåligt samvete. 

 

I lördags firande vi Anton ovh Hampus födelsdag ute i på Antons fantastiska landställe i Älvsdala. Återigen gick jag på Rosen.. =) Dom hade styrt något enormt. Kl 00.30 kom en chartrad buss och hämtade oss och skulle köra oss vidare till en nattklubb... Sid och jag tackade för oss och drog hem vid 01.. 

han är duktig på att posa min kille. 

 

Vilken jädra helg! I går låg jag och pressade hela dagen på en bygga nedanför Eriksdalsbadet! Helt lovely! Och på kvällen åkte jag och Sid hem till mina föräldrar och åt en grillad oxfile och en massa efterrätt! 

 

 

Summarn av kardemumman = bara rose ingen träning! Denna vecka blir dte tvärtom :)

Comments (4)
Anniejag är inte lesbisk men ibland skulle man vilja, herre jösses vilken kvinna du är! Dina ögon är magiska!2012-05-28 11:50
HW tyckertestarochfunderarVisst fasiken satt in på Nytorget Urban Deli häromkvällen?!2012-05-28 15:07
HildaIsabellHej! På torsdag bär det av till Barcelona, några tips på platser, restauranger, sevärdigehter? Tacksam för svar!:) /Isabell2012-05-28 15:24
HW tyckertestarochfunderarMinns inte vilken dag det var. Jag tog en kvällspromenad och gick förbi där. Tyckte jag kände igen dig från din blogg. Men egentligen ganska oviktigt - men då stämmer det att jag har rätt bra ansiktsminne. Kul där. Bra ställe. Köper alltid bröd på Urban Deli Bageriet när jag skall lyxa lite! Bor uppe på Bondegatan så det blir ju ibland att man "panikhandlar" typ mjölk och sånt där på kvällarna.2012-05-29 08:36

 LÄSARFRÅGA

 

Jag svarar gärna på frågor när tid ges. Här kommer en fråga från Anna som handlar om hur man ska undvika att bli galen på gymet.  

 

Svar:  Hej Anna! Det stämmer! Eftersom jag jobbar till klockan 17:00 på dagarna och är rätt morgon trött så trivs jag bäst med att träna efter jobbet, alt på luchen, i båda fallen är det mycket folk. Jag har tidigare varit student så jag vet hur det är att träna kl 10:00 och ha hela gymmet för sig själv. 

 

Mina Tips för ett lyckat pass utan väntan 

 

  - Undvik att träna ben på måndagar, och överkropp på tisdagar. 

- Passa på! Innehåller ditt pass t.ex. hantlar, gå iväg en bit så undviker du att någon kommer och frågar om dem. Passa då även på att köra alla “hantelövningar” i ett och samma svep.

- Var open minded. Förmodligen har du ditt schema i huvudet på de övningarna du ska köra samt ordning. Det är här som problemet uppstår för att du är för fokusraed på ditt schema och när det sedan inte går din väg då ” förstör” det ditt pass och allt blir skit.

- Välj mellan fler alt. Gå in med inställning - Alternativ. Tänk att du ska ha mellan 2-3 övningar som alternativ om din första övning är upptagen. Och så håller du på sig på alla övningatn. Då kommer du snart att få ihop passet utan att vänta. Se dig även runt!

Exempel:
Du ska träna ben. Istället för att ställa in dig på att börja med Knäböj /benpress så ställer du in dig på att börja med antingen benspark/lårcurl/utfall/kettlebells/mage Det är 4 jätte bra alternativ att kicka igång med. Och så fort du ser benpressen ledig så tar du den
.

 

Och slutligen – Våga fråga om du kan köra i mellan. Tänk på dig och din träning , låt ingen stå i vägen!


 

 

Har ni andra några tips?

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS